Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان
Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان
Blog Article
این می تواند به بافت ها و اندام های سالم در سراسر بدن آسیب برساند.
انواع کرونا یکی از علل کاهش فشار خون است. علت افت فشار خون در این دوران، اختلال عملکرد اتونوم است. این مشکل زمانی رخ میدهد که دستگاه عصبی خودمختار (اتونوم) که عملکردهای بدن نظیر فشار خون، ضربان قلب، دمای بدن و هضم را کنترل میکند، نامتعادل میشود.
آزمایش ژنتیک بیماری های خود ایمنی در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم
علت واریکوسل چیست؟ چرا برخی مردان دچار این مشکل میشوند؟
سیستم ایمنی بدن به دو روش اختصاصی و غیر اختصاصی به عوامل بیماریزا واکنش نشان میدهد. زمانی که سدهای دفاعی بدن مانند پوست و لایه مخاطی از ورود عوامل بیگانه به بدن جلوگیری میکنند و عوامل بیگانه را بدون توجه به نوع آنها شناسایی کرده و از بین می برند در واقع از مکانیسم غیر اختصاصی برای ایمنی بدن استفاده کرده است.
شکل ۶: انواع ایمونوگلوبینها در حالت کلی آنتیبادیها به آنتی ژنها قفل میشوند اما درمان مریضی خود ایمنی نمیتوانند آنها را از بین ببرند، بلکه تنها آنها را نشانه گذاری کرده تا سلولهای ایمنی دیگر مانند فاگوسیتها، آنها را نابود کنند.
آنتیبادی به آنتیژنها حمله میکنند و پس از قفل شدن با آنتیژن سیگنالی ایجاد میکند که باعث جذب فاگوسیتها یا سایر سلولهای کشنده به سمت آنتی ژن میشود.
تشخیص دیابت نوع ۱ میتواند دلهرهآور باشد. با این حال بسیاری از افراد این بیماری را به خوبی مدیریت میکنند و از علائم و عوارض شدید آن جلوگیری میکنند.
۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست!
برخی از علائم افت فشار خون ارتواستاتیک ممکن است شامل سرگیجه، سبکی سر هنگام ایستادن و تاری دید باشند.
الکترولیت ها مواد معدنی موجود در خون هستند که حامل بار الکتریکی اند.
حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.
ایمنی اکتسابی به دلیل وجود آنتیژنها ایجاد شده است. آنتیژنها معمولا در سطح سلولهای پاتوژن قرار دارند و هر پاتوژن آنتی ژن اختصاصی خود را دارد. سیستم ایمنی به آنتیژنها به وسیله برخی از سلولها یا تولید آنتیبادی پاسخ میدهد.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی